Vrouwen Tempel met Marlies Yemaya

 

 

 

 

Deze avond geeft je als vrouw de ruimte om jezelf te herontdekken en je lichaam, geest en ziel te laven aan de rivier van vrouwelijke kracht. Daar waar we onszelf als eenheid ervaren, voelen we ons thuis. We vertragen, zakken van ons hoofd naar ons hart en activeren onze vrouwelijke centra als basis van ons bestaan.

We komen samen om ons te herinneren wie we als vrouw in wezen zijn. We richten ons op de vrouwelijke centra in ons lichaam en activeren ons vrouwelijke potentieel. We ademen in onze yoni, baarmoeder en andere sacrale gebieden om onze ware aard als vrouw te herstellen, te genezen en haar wijsheid vrij te geven. Levend vanuit dit centrum, is het makkelijker om de stem van onze ziel te horen en van daaruit te leven.

Met verschillende meditaties herstellen we -of verdiepen we- de verbinding met ons hart en bekkengebied. We dansen, we zingen en maken gebruik van tantrische ademhalingstechnieken. Er worden ook rituelen gedaan om de ervaringen dieper te verankeren en de vrouwelijke kracht te eren.

PRAKTISCHE INFO
Datum:               vrijdag 20 april 2018 van 19u30 tot 22u30 (werd geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen)

Volgende Vrouwentempel is op 25 mei 2018 van 19u30 tot 22u30

Begeleiding:    Marlies Yemaya
Locatie:              De Avalonhoeve, Schaperstraat 6, 9860 Scheldewindeke (Oost-Vlaanderen)
Prijs:                    25 euro
Inschrijvingen via : https://www.naturalbliss.be/vrouwen-tempel/