Najaar 2018

Door een klacht van onze buren zijn onze activiteiten in het najaar van 2018 tot een minimum beperkt.

Ook de reeds aangekondigde opendeurdag van 23 september kan jammer genoeg niet doorgaan.

Er worden geen nieuwe activiteiten ingepland in 2018, tot er meer helderheid komt over het ongenoegen maar ook over een nieuwe vergunningsprocedure.

Maar…

dat betekent niet dat wij stilzitten!

 

We schreven aan een nieuw kookboek, Soul Kitchen, dat binnenkort verkrijgbaar is in onze webshop.

Al onze boekjes zullen er binnenkort te vinden zijn, een deel ook als e-versies.

 

Er wordt nog steeds gekookt, op verplaatsing. Zowel kooklessen maar vooral ook catering. We hebben ook een nieuw concept E-senses. Waarbij we koken voor 18 tot 22 personen, aan 1 lange tafel. Nieuwe ont-moetingen, heerlijk eten, het laten raken van je hart door het woord,… in een mooie en warme omgeving. Om zo tot de essentie van het leven te komen.

Je kan altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Er komt een nieuw eerste jaar van de 4-jarige opleiding tot lifecoach, vanaf februari 2019.

 

We zijn een aantal nieuwe programma’s aan het uitwerken waarbij we nog veel meer nadruk leggen op het holistische. We werken op 4 verschillende niveau’s en vertrekken vanuit de 5 transformaties.

De bedoeling is steeds om tot een goeie gezondheid te komen, te helen, meer en meer tot je eigen essentie te komen en helemaal voor je eigen pad kunnen en durven te kiezen. Je maakt terug contact met je eigen potentieel, om van daaruit bewustere keuzes te maken. Zo kan je leven vervullender en completer worden.

Verder kan je bij ons ook terecht voor 1 op 1 coaching, consultancy (privé, restaurants, centra, bedrijven,…) maar ook kookbegeleiding (privé of voor koks), teambuildingactiviteiten,…

 

Graag tot gauw!

 

Tine

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *