Activeer je innerlijke kind

In deze tijden, waar heel wat spanning en voorzichtigheid een hoofdrol spelen, verliezen we onze speelse intuïtie makkelijk uit het oog. Op deze Avalondag laten we je kennismaken met verschillende perspectieven en wegen om je innerlijk kind en je creativiteit weer naar boven te halen en wat lichtheid en frisse en artistieke energie te laten binnendringen. En dat kan wel eens inspireren….”

Workshop op deze dag met Steven Desanghere

‘Speelsheid in je leven en je omgeving’

In deze interactieve workshop gaat Steven samen met de deelnemers op zoek naar het belang van spelen en speelsheid, en naar wat eenvoudige handvaten om hier ook mee aan de slag te gaan.

Workshop op deze dag met Inge Bogaerts & Tine Tomme

‘Contact met je creatieve, innerlijke kind’

Door middel van intuïtief tekenen en schilderen maken we terug contact met dat deel in jezelf dat onbevangen is. Het spontane, creatieve, nieuwsgierige, onschuldige deel in jezelf. Die persoon die vrijuit kan lachen, praten,… en zonder remming mag zijn.

Het is ook het kwetsbare deel in jou, het deel waarin de gevoelens, ervaringen en herinneringen uit je jeugd zijn opgeslagen. Dat deel raken we aan, aan de hand van tekst en poëzie.

Wie zijn wij?

– Steven Desanghere: sociaal circus en vormingswerk

– Tine Tomme: creatieve workshops

– Inge Bogaerts: illustrator

Waar? De Avalonhoeve, Schaperstraat 6, 9860 Scheldewindeke

Wanneer? 2 en 7 mei 2021 van 10u00 tot 17u

Inbegrepen? creatief materiaal, slides, eenvoudig middagmaal