Bestellen kan tot maandag 8u30

Alle velden met * zijn verplichte velden.
Elke week een heerlijke seizoensgebonden maaltijd. Telkens een variatie met granen, plantaardige eiwitten, minimaal 3 verschillende groentebereidingen, een sausje en geroosterde pitjes. 10 minuutjes in de oven en... Klaar!
Elke week een heerlijke ovenschotel in 3 lagen. Telkens een variatie met granen, plantaardige eiwitten, minimaal 3 verschillende groenten. 10 minuutjes in de oven en... Klaar!
Elke week een heerlijke seizoensgebonden soep!
Plantaardig en suikervrij!

KRUIDENBOEKET

Heerlijk geurende, smakende en kleurrijke mengeling van seizoensgebonden kruiden. Je boeketje houdt een week maar is ook volledig eetbaar. Daarna kan je de kruiden nog drogen om bijvoorbeeld in je eten of in thee te doen. Fantastisch kado voor vrienden, familie of je buren. Je boeketje staat voor je klaar als je aankomt!
Je kan zelf het veld op, en je kan oogsten wat je wil. Je stelt helemaal zelf je eetbare boeketje samen. Weet je niet wat iets is? Wivine en Tine helpen je wegwijs in de soorten maar ook in de (culinaire) toepassingen. Je boeketje houdt een week en geeft je plekje een heerlijke geur en kleur!