Detox ONLINE

16 DAGEN HERFST DETOX ONLINE

Plantaardig – volwaardig – seizoensgebonden – bio

Start op 14 OKTOBER of 04 NOVEMBER voor SLECHTS €95

Tijdens deze 16 dagen en voor €95 krijg je

 • Eetschema met uitleg, boodschappenlijstje (video en tekst)
 • Verschillende recepten, kruidenbereidingen, kooklessen ONLINE
 • Informatie over de werking van de dikke darm, longen en huid
 • Elke dag een motiverende/ondersteunende inspiratiemail met een tip of aandachtspunt
 • Huidscrub en droogborstelen
 • leren we de buik masseren en ook enkele meridiaanpunten behandelen
 • een rustgevend zoutvoetbad
 • verschillende lichaamsoefeningen + milde vormen van beweging
 • mindfulness/meditatie
 • 4x zoom-begeleiding van 2 experten op vlak van natuurvoeding en lichaamswerk.

In de 16 dagen gaan we samen

 • stap per stap toxines AFBOUWEN
 • 3 dagen minder eten
 • 3 dagen DETOX
 • 3 dagen OPBOUWEN
 • nazorg

De nazomer kondigt zich aan en we voelen dat het al wat killer wordt en dat de dagen ook korter worden. Nu de herfst in zicht komt,  neemt het element metaal binnen de 5 transformaties het over. Daarmee breekt een periode van naar binnen keren en reflectie aan. Als we goed in balans zijn, stelt Metaal ons in staat om een gevoel van rechtschapenheid te ervaren: op een juiste manier te leven. voelen en denken, in lijn met de universele wijsheid. De organen die bij  het Metaal element horen zijn de Longen en de Dikke Darm. Als je metaal element niet in balans is kun je te maken krijgen met gevoelens van triestheid, wanhoop en depressie. Het loslaten van oude thema’s valt je zwaar. Daardoor kan je in een slachtofferrol schieten, ongevoelig raken of overvallen worden door een overweldigende passiviteit. Ook kost het je moeite om te vergeven en je flexibel op te stellen. Is je metaalelement echter uit balans dan is het geen gek idee om de komende paar maanden even extra goed voor jezelf te zorgen en wat gas terug te nemen. Op die manier blijf je goed geaard en heb je weinig last van sombere luchten en guur herfstweer. Maar hoe weet je nu hoe het er voor staat met je metaal element?

Verder dan voeding en fysieke zuivering werken we ook aan heling, gaan we en aantal andere niveau’s bekijken. Want we worden door meer beïnvloed dan enkel ons fysieke lichaam. Stilte inlassen en ook lichaamswerk, de verbinding met de natuur, meditatie… zijn een aantal facetten die in deze detox aan bod zullen komen om ons meer te centeren, om ons dichter te brengen bij wat ons voedt.

Het doel is om deze zuiveringskuur te beleven als een holistische gezondheidskuur: een synthese van fysieke en energetische zuivering en opbouw. Om dit doel te bereiken en te begeleiden gebruiken we licht voedsel, plantaardige oliën, zuiverende kruiden uit God’s apotheek en enkele supplementen om het lichaam te helpen  om de opgestapelde toxines mild en efficiënt te verwijderen. Deze selectie voorziet belangrijke mineralen, kruiden met anti-ontstekingswerkende stoffen en anti-oxidanten die voor de natuurlijke zuiveringsprogrammatie in ons lichaam nodig zijn.

Verwacht je niet aan een extreme vorm van vasten, waarbij je alle werkzaamheden hoeft te stoppen, maar aan een milde, evenwichtige reinigingskuur met vrij direct voelbaar effect. Eenvoudige, licht verteerbare maaltijden, verse reinigende dranken en ondersteunde kruidenthee’s tussendoor. Ook na de detoxkuur kan je het makkelijk zelf ook verder toepassen. De focus ligt op het aanleren vaneen holistische levensstijl, zonder de afhankelijkheid van allerhande supplementen, tincturen, pilletjes etc.

Je energiepeil verandert, je stoelgang verbetert, je krijgt gezondere darmen, kortom je voelt je vitaler en ook veel frisser in je hoofd.

Hou rekening met mogelijke (milde) detoxverschijnselen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid,… Plan gedurende die dagen geen extreem inspannende activiteiten in. Hou bijvoorkeur wat extra tijd vrij voor zelfzorg.

Zin gekregen om stap voor stap en zonder hongergevoel je lichaam te leren zuiveren en je organen te optimaliseren?

OOK INDIVIDUEEL ACHTERAF TE VOLGEN (mail hiervoor gerust naar tine@deavalonhoeve.be)

Begeleiding? Tine Tomme (natuurvoedingscoach en kruidenkokkin) & Nadine Van der Aa (Equinox Helende handen en woorden)

Spaar je energie en maak het jezelf vooral gemakkelijk! Enkel de groenten moet je nog bereiden, de rest zit instant klaar voor je.

Prijs €95 voor de detox + €95 voor het detoxpakket (vrijblijvend)

Inschrijven kan tem 12 oktober 2020 17u om te starten op woensdag 14 oktober 2020

Inschrijven kan tem 2 november om te starten op 04 november 2020

Je ontvangt een mailtje de dag voor de detox start.