DETOX

12 DAGEN LENTE DETOX ONLINE

Plantaardig – volwaardig – seizoensgebonden – bio

SLECHTS €80

Tijdens deze 12 dagen en voor €80 krijg je

 • Eetschema met uitleg, boodschappenlijstje (video, tekst & podcast)
 • Verschillende recepten, kruidenbereidingen, kooklessen ONLINE
 • Informatie over de werking van de galblaas en de lever
 • Elke dag een motiverende/ondersteunende mail met een tip
 • Leren we een leverpacking aan
 • Huidscrubs
 • leren we de lever masseren en ook enkele meridiaanpunten behandelen
 • een reinigend kruidenvoetbad
 • verschillende lichaamsoefeningen
 • meditatie
 • 4x zoom-begeleiding van 2 experten op vlak van natuurvoeding en lichaamswerk.

In de 12 dagen gaan we samen

 • 4 dagen AFBOUWEN (zaterdag 14 maart)
 • 4 dagen DETOX (dinsdag 18 maart)
 • 4 dagen OPBOUWEN (dinsdag 22 maart)

Wanneer we naar het einde van de winter toe lopen en de lente al wat voelen kriebelen, krijgen we zin om wat fitter en vitaler door het leven te gaan. Een zuiveringsperiode doet daarom extra veel deugd om de lente binnen in jou te gaan voelen. De focus ligt in het voorjaar op de werking van je lever en galblaas.

Verder dan voeding en de fysieke zuivering en ook heling, gaan we en aantal andere niveau’s bekijken. Want we worden door meer beïnvloed dan enkel ons fysieke lichaam. Stilte en ook lichaamswerk, de verbinding met de natuur, meditatie… zijn een aantal facetten die in deze detox aan bod zullen komen om ons meer te centeren, om ons dichter te brengen bij wat ons voedt.

In de lente schiet alle groen vol nieuwe kracht naar boven en daar gaan wij leren gebruik van maken om ook die kracht tot ons te nemen. Het doel is om deze zuiveringskuur te beleven als een holistische gezondheidskuur: een synthese van fysieke en energetische zuivering en opbouw. Om dit doel te bereiken en te begeleiden gebruiken we licht voedsel, plantaardige oliën, zuiverende kruiden uit God’s apotheek en enkele supplementen om het lichaam te helpen om de opgestapelde toxines mild en efficiënt te verwijderen. Deze selectie voorziet belangrijke mineralen, kruiden met anti ontstekingswerkende stoffen en anti-oxidanten die voor de natuurlijke zuiveringsprogrammatie in ons lichaam nodig zijn. We leren om verzuring op elk niveau tegen te gaan, om weerbaarder te worden, om keuzes te maken die beter kloppen, om te helen. En eenmaal we in de bubbel van zelfzorg en zelfliefde zijn gestapt, nemen we een aantal tools mee die ons leren beter aan te voelen en te integreren wat we nodig hebben in ons dagdagelijks leven!

Verwacht je niet aan een extreme vorm van vasten, waarbij je alle werkzaamheden hoeft te stoppen. Maar aan een milde, evenwichtige reinigingskuur met vrij direct voelbaar effect. Eenvoudige, licht verteerbare maaltijden, verse sappen en ondersteunde kruidenthees tussendoor. Eens je naar huis gaat kan je het makkelijk zelf ook toepassen.

Je energiepijl verandert, je stoelgang verbetert, je krijgt gezondere darmen, kortom je voelt je vitaler en ook veel frisser in je hoofd.

Hou rekening met mogelijke (milde) detoxverschijnselen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid,… Plan gedurende die dagen geen extreem inspannende activiteiten in. Hou bijvoorkeur wat extra tijd vrij voor zelfzorg.

Zin gekregen om stap voor stap en zonder hongergevoel je lichaam te leren zuiveren en je organen te optimaliseren?

OOK INDIVIDUEEL ACHTERAF TE VOLGEN

IN APRIL IS ER OOK EEN NIEUWE REEKS? VANAF 12/04 

Begeleiding? Tine Tomme (natuurvoedingscoach en kruidenkokkin) & Nadine Van der Aa (Equinox Helende handen en woorden)

Prijs €80

Inschrijven?

Via deze link. Inschrijven kan tem 11 maart 2020 12u.

Je ontvangt een bevestiging en op 11 maart 2020 ontvang je een voorbereidend mailtje.