Op deze dag kan je op een verrassend creatieve en artistieke manier kennismaken met de basisprincipes van een lichte detox.

Het is een dag met vriendelijke aandacht voor jezelf, in verbinding met anderen. Aan de hand van muziek, tekenen, oefeningen en zelfs recepten geven we de aanzet tot een grote schoonmaak van je binnenste – fysiek en emotioneel – om je energie te laten stromen en je natuurlijke uitstraling weer glans te geven. Om tot jezelf te komen, los te laten wat niet meer dient, op te laden en – indien nodig – je kompas bij te stellen.
Wij bieden een bruisend programma aan geïnspireerd op de ontluikende kracht en pracht van de lente en gesteund op creatie, liefde, warmte en verbinding.

Deze dag activeert jouw natuurlijk herstellende vermogen en levenskracht om (terug) fitter en vitaler door het leven te gaan, vertrekkende vanuit de inspiratie en creatiekracht van de natuur.

Aan het eind van de dag heb je een kunstwerk, dat je herinnert aan de verbinding en tal van technieken om toe te passen + een heerlijk meditatie met muziekbegeleiding!

Wie zijn wij?

– Tine Tomme: creatieve workshops

– Inge Bogaerts: illustrator

– Joke Vanhamme: psycholoog en ervaren yoga docent.

Waar? De Avalonhoeve, Schaperstraat 6, 9860 Scheldewindeke

Wanneer? 19 en 22 maart 2021 van 10u30 tot 16u