Fit & gezond in 6 stappen

In dit onlineprogramma begeleidt Tine je in 6 stappen naar een betere gezondheid. Je krijgt een inzicht in je eigen constitutie en conditie en wat voor jou evenwichtige voeding is. Je krijgt ook de handvaten hoe je die voeding kan integreren in je leven.

Is dit nieuw voor je dan gaan we kleine, behapbare stappen zetten. Ben je hier al vertrouwder mee? Dan gaan we verdiepen en verfijnen. We gaan in een kleine groep samen op weg (6 tot 10 personen).

Per stap werken aan een thema, maar je zet de stappen op je eigen tempo, volgens je eigen noden.

Wat doe je beter niet? Wat zijn je noden? Wat zijn je valkuilen? Eenmaal we daar een beter zicht op krijgen gaan we vooral focussen op wat we dan wel kunnen eten en doen om ons energiek en vitaal te voelen. Om de levensenergie en de zin in het leven te voelen stromen.

Naast voeding, gezondheid en beweging, gaan we ons ook richten op emoties en emotioneel eten én gaan we ons bewustzijn vergroten aan de hand van een aantal oefeningen (lichaamswerk en spiritueel werk).

Welke keuzes kan je maken die jezelf, anderen maar ook het milieu en onze omgeving helpen?

Je leest het al: deze 6 stappen zijn een uitnodiging voor persoonlijke groei. Niet alleen de vraag, wat gaan we eten? Maar alles wat als voeding in de ruime zin van het woord bedoeld wordt en ons leven en (mentale) gezondheid sterk beïnvloedt.

Wat zijn de voordelen van dit programma?

  • Je kiest om op korte termijn een sprong te maken in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.
  • Je hebt de ondersteuning van de professionele begeleiding en het enthousiasme van gelijkgestemden die net als jou hetzelfde traject doorlopen.
  • Je krijgt een stappenplan.
  • Je krijgt hand-outs op papier, een paar inspirerende filmpjes om tussendoor te bekijken, je krijgt de kans je individuele vragen te stellen.
  • De lessen worden opgenomen, als geheugensteuntjes achteraf.
  • Het is 4 keer goedkoper dan ditzelfde traject individueel te doorlopen én je kan het van thuis uit, helemaal zelf in handen nemen.

Tine Tomme is reeds 20 jaar met natuurlijke voeding, lichaamswerk en bewustwording bezig en heeft tal van mensen geïnspireerd om betere keuzes in hun voedingspatroon en levensstijl te maken. Heel veel mensen zin daardoor een betere gezondheid gaan ontwikkelen, vitaler geworden, er mooier gaan uitzien, en geïnspireerd geraakt om anderen te helpen op hun weg.

Zin om samen op weg te gaan?

Op zaterdagen 11 en 25 juli, 1, 8, 22 & 29 augustus

Telkens van 9u30 tot 11u30.

De kostprijs is 150€

Kan je deze data niet? Geen probleem. Als je interesse hebt kan je je opgeven op deze lijst. Bij voldoende interesse houden we je op de hoogte en starten we nog een nieuwe groep op!