Zin in lekker eten met een vleugje cultuur?

Je kan in onze hoeve op zondagmiddag komen genieten van een overheerlijke maaltijd voorafgegaan door een muzikaal optreden.
Een streling voor de zintuigen.

Tine zorgt voor een heerlijke bio, vegan maaltijd via uitgebreid buffet
Soep – hoofdgerecht – dessert
Gelieve intoleranties  op voorhand door te geven.

Prijs:                                     35 €
kids tussen 6j en 12j :    15 €
jonger dan 6j:                    gratis
Data:                    zie verder,  uren van 10u30 tot 14u30
concert start om 11u, we eten om 12u30
Plaats:                De Avalonhoeve, Schaperstraat 6,  9860 Scheldewindeke
Bij mooi weer zal het concert buiten gehouden worden
Inschrijven:    Tijdelijk geen inschrijvingen mogelijk wegens VOLZET 

27/05 Sara Salverius       VOLZET – VOLZET – VOLZET – VOLZET

https://youtu.be/LNz0w6vDAvQ

Sara Salverius is in de folk een van onze begenadigde accordeonisten! Ze speelt veel samen met Wouter Vandenabeele, Sara is actief in de wereldmuziek. Ze volgde verschillende stages (o.a. bij Wouter Vandenabeele, Troissoeur, Daau, ethno Zweden,…).  Ze was lid van het jongerenorkest Transpiradansa!
Trapped In Sight is een muzikaal verhaal over afscheid nemen. Een verhaal dat begon bij de start van 2016 en eindigde op 21 januari 2017. Het gaat over haar zus hoe zij het leven niet meer aankon hoe machteloos ik me voelde en hoe verdrietig ik ben nu ze er niet meer is Muziek was mijn vluchtweg het creëren was een verwerking en het spelen is een troost. Nu voel ik dat ik klaar ben om dit verhaal te delen. Trapped In Sight is een emotioneel programma, maar geen klaagmuziek. Want net zo goed waren er goede momenten, was er hoop en waren er lichte dagen. Verwacht je aan een integer concert met uitsluitend eigen werk.

10/06 Nonkel Tony met Hans Van Cauwenberghe en Yao Issifou
VOLZET – VOLZET – VOLZET – VOLZET – VOLZET- VOLZET

https://youtu.be/4LTQZ699tHY

Nonkel Tony is het nieuwe muziekproject van Thuis-acteur Hans Van Cauwenberghe en Yao Issifou.  Nonkel Tony is de naam van zijn overleden Nonkel die hem piano leerde spelen. Nonkel Tony gaat verder in de lijn van BAZAAR en HANS, Nederlandstalige eigen nummers, maar de teksten gaan dieper en krijgen een eigen Afrikaanse toets.

Yao danst en zingt mee in het Nederlands en in de talen van haar land Togo waardoor het geheel een universeel karakter krijgt. Met de zoete klanken van de piano (Antoon Offeciers) en de warme contrabas (Otto Kint) staat Nonkel Tony voor intimiteit, warmte en ontroering.  Het Vlaanderen onder de kerktoren bestaat niet meer. Nonkel Tony laat een stuk van ons nieuw verhaal zien en laat ons delen in de schoonheid en de rijkdom van verschillende culturen. Het belooft een gezellige, maar vooral boeiende middag te worden!