Ik ben Marijke De Coninck (°1958) en ik ben de mama van 4 volwassen kinderen en de mammie van 5 fijne kleinkinderen.

Als kind leed ik aan long- en bottuberculose waardoor ik een ernstige verkromming (scoliose) van de ruggengraat ontwikkelde.

Op mijn 20ste kwam ik in aanraking met yoga, o.a. okido yoga en later met dru yoga. In die periode veranderde ik mijn eetgewoontes, begon met macrobiotiek en veranderde mijn levenswijze. Later kwam ik in aanraking met Tom Monte (USA), die een van de spilfiguren werd voor haar persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik studeerde psychotherapie en leerde van Tom “Compassionate Integrated Counseling”.

Ik ben heel bedreven in Oosterse Diagnose, het lezen van je lichaam. Ik heb jarenlange ervaring als kooklesgeefster en hielp onnoemelijk veel mensen op hun weg naar heling, zowel mensen met fysieke klachten als met emotionele blokkades. De afgelopen 10 jaar vervulde ik een belangrijke rol in de IMS (www.macroschool.co.uk) waar ik samen met Oliver Cowmeadow de driejarige mb Life Coach Training startte.

Momenteel woon ik samen met Tine en haar kinderen in de Avalonhoeve. Mijn grootste plezier is groentjes kweken en mijn handen in de aarde steken!

Je kan Marijke onder meer bereiken ivm de boekjes die ze schreef over relaties, oosterse diagnose, counseling, de 5 transformaties etc

de.meridiaan@gmail.com.