MERAKI : Creatief Potentieel en Authentiek Leiderschap

WAT?

Een traject die je naar je eigen kracht en creatief potentieel brengt: een weg naar authentiek leiderschap. Handvaten die je de moed geven om volop in je droom en missie te staan en van daaruit te stralen.

Ken jij het verlangen naar ware grootte? Het verlangen om met passie, bezieling en overgave datgene wat voor jou belangrijk is in de wereld vorm te geven? Voel jij dat je iets hebt te delen met de wereld? Een talent, een droom, een gave,… die je tot expressie wil brengen en dus zichtbaar wil maken? Voel je dat het tijd is voor een volgende -spannende- stap binnen je werk en/of leven? Wellicht wel, anders was je niet tot hier komen lezen.

Merk je tegelijk dat je jouw droom/verlangen/talent telkens weer wegduwt? Ken je die stemmetjes die je droom zodanig relativeren dat er bijna niets meer van overeind blijft? Merk je weerstand, beperkende overtuigingen, angst, perfectionisme, afhankelijkheid,… op? Lijkt het alsof je op de één of andere manier een “oud” verhaal of patroon blijft herhalen? Zo dat de uitvoering -of het gevoel van vreugde in het uitvoeren- van je verlangen niet wordt gerealiseerd? Probeert er ‘iets’ in jou je klein te houden?

Wil je graag in kleine groep oefenen in het omgaan met die twijfel en kleinhoudende gedachten? Wil je het contact met je innerlijke leider en je wijsheid versterken? Wil je de moed in jezelf vinden om effectieve stappen te zetten? Wil je concrete, heldere én helpende handvaten aangereikt krijgen die je op jouw manier kan gebruiken?

Dan is dit traject wellicht iets voor jou.

Het traject is een integratie van verschillende trainingen die ik de voorbije jaren gaf en mijn ervaring in het coachen van mensen naar hun eigen kracht en creatief potentieel. De rode draad zijn tools vanuit het ‘Playing Big’ programma van Tara Mohr. Als gecertificieerd trainer van het programma heb ik deze waardevolle tools leren integreren in mijn eigen werk.

Wat ga je allemaal leren? Volgende thema’s komen o.m. aan bod:

 • Wat is precies je droom/verlangen? Wat is eigen is aan je droom/verlangen? Wat maakt het zo belangrijk? Waarom heb je dit in de wereld te brengen?
 • Welk deel in jou verhindert je om er voor te gaan? Hoe klinkt jouw innerlijke criticus? Hoe kan je hier concreet mee omgaan?
 • Contact maken met je innerlijke leider/wijsheid/hogere zelf/intuïtie of hoe je het graag noemt. Dit deel in jou meer en meer laten spreken waardoor je meer moed en vertrouwen ervaart om je missie/verlangen concreet uit te dragen.
 • Welke invloed hebben lof en kritiek op jou? Hoe heb je bevestiging van buitenaf (nog) nodig? Wat doe je als je kritiek over je heen krijgt? Hoe kan je je hier meer en meer van losmaken?
 • Omgaan met angst: wat als angst je in een moment overrompelt? Wat kan je doen om angst om te buigen?
 • De strategieën van je saboteur herkennen zodat je ze kan veranderen en durft te springen.
 • Krachtig i.p.v. pleasend communiceren: hoe vraag je helder, krachtig en vanuit verbinding wat je wilt?
 • Mildheid en zelfzorg onderweg in je proces.

Het doel van dit traject is:

 • om meer vrijheid te voelen in het beleven én uitvoeren van je droom of verlangen. Je vrijer voelen van zelftwijfel, kleinmakende gedachten en uitstelgedrag.
 • Je rustiger, meer vastberaden en energieker voelen terwijl je volgende stappen zet.
 • Mildheid, moed en vreugde ervaren terwijl je leeft en werkt vanuit je ware grootte.
 • Effectief één of meerdere authentieke stap(pen) zetten in het uitvoeren van je droom/verlangen. Durven springen.
 • Dat je je herinnert wie je écht bent en waarom je hier bent. Je herinnert je waarde.
 • Je durft je potentieel zonder excuses laten schijnen en steekt hiermee ook anderen hun vuur (opnieuw) aan.

Tussen de sessies door krijg je oefeningen en inspiratie mee om het geleerde en ervaringen in je dagdagelijkse leven te helpen integreren. Je krijgt telkens een week voor de sessie enkele vragen ter voorbereiding zodat we tijdens de sessies zelf in de diepte kunnen werken. Daarnaast zijn er tussendoor videocalls (via Zoom) waarin je kan delen over je proces: wat gaat goed? Wat loopt moeilijker?

WANNEER?

Nieuwe data : 9 woensdagvoormiddagen telkens van 9.30 t.e.m. 11.30:
30/9 – 14/10 – 28/10 – 18/11 – 25/11 – 9/12 – 6/1 – 20/1 en 10/2

5 live videocalls van 1,15u : tijdstippen worden met de groep afgesproken.

WAAR?

De Avalonhoeve, Schaperstraat 6, 9860 Scheldewindeke (Oosterzele)

PRIJS?

€920 Je kan voor deze training gebruik maken van de KMO portefeuille

VERDERE INFO en CONTACT:

www.ilsemakelberge.be/meraki
info@ilsemakelberge.be

www.facebook.com/events/1614195428747368