Zeker in deze tijden, waar heel wat spanning en voorzichtigheid een hoofdrol spelen,
verliezen we onze speelse intuïtie makkelijk uit het oog. Tijdens deze week laten we je kennismaken met verschillende perspectieven en manieren om je innerlijk kind en je creativiteit weer naar boven te halen en wat lichtheid en frisse energie te laten binnendringen. 

Met de synergie van vier creatieve mensen; twee vrouwen en twee mannen; bieden wij op een prachtige locatie zes dagen lang een programma aan om het innerlijk kind in jou vanuit je hart ruimte en vrij spel te geven.

Door met het thema van ‘het innerlijk kind’ aan de slag te gaan, geven we je levenskracht een extra boost. Dan maak je net dat tikje meer contact met je eigen bron, van waaruit alles kan stromen! De blokkades die ons gediend hebben om te overleven mogen loskomen. Het laagje vernis naar de buitenwereld toe, dat ons vaak klein houdt of beperkt om voluit te leven, mag ook loskomen. Dat wat jou van binnenuit beweegt, die drijvende kracht, komt nu in het brandpunt van de aandacht te staan. 

Wij nodigen je met spel en creatie uit om, elk op z’n eigen tempo, terug bij je ware zelf te komen. We gaan ons innerlijke kind de vraag stellen: ‘Stel dat alles kan en er geen beperkingen zijn, wat is het wat je écht wil, wat je écht vervult?’ 

Zes dagen waar ‘je best doen’ en ‘je beste beentje voorzetten’ duidelijk iets anders is dan de tijd nemen om het wezenlijke beste in jezelf naar boven te laten borrelen. Dus: wie springt en borrelt er mee in?  

Wie zijn wij?

Rein De Vos (°1984) 
Ik denk dat ik in mijn leven even vaak oude ziel als droge komiek ben genoemd, maar ook wel mensenverbinder, grappenmaker en wijze raadgever. Maar laten we het voorlopig maar bij speelvogel houden. In een vorig leven was ik leraar lagere school, in mijn huidige professionele leven ben ik muzikant, poppenspeler, verteller en acteur. Naast mijn artistiek beroep hou ik me vaak bezig met de studie van de bewuste en onderbewuste geest en beoefen ik technieken die vastgezette emoties kunnen ontladen. Ook energetisch helingswerk vind ik reuze boeiend.
Stel dat je mij ooit eens niet kan vinden, dan zoek je me best tussen mijn kanaries of de planten van m’n jungle huis, want dat is voor mij pure meditatie. 

Inge Bogaerts (°1983) 
Al 15 jaar illustratrice met fijnbesnaarde voelsprieten, maar dat illustratieve jasje zit me al even te krap dus ja, beter artiest. Geïntrigeerd door alles wat ‘het onzicht- en onzegbare’ weergeeft. Ik hou van een gevoelig lijnenspel, de streken van penselen, een boeket van kleur en materiaal, imperfectie en spontaniteit. Mijn intuïtie, de natuur en de stilte gebruik ik als kompas in mijn leven en werk dat steeds meer en meer mag samenvallen. Ik beweeg vanbinnen uit om zo de dingen zacht doch krachtig (aan) te raken. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een soort nodige ‘gevoeligheid’ kan ontwikkelen om verbonden te zijn met het wezenlijke zelf en het grote levensweb. Ik bouw een atelier in mijn tuin die vol bloemen en planten komt te staan met als rots in de branding, een boom. Want bomen zijn krachtig en onwaarschijnlijk belangrijk.

Tine Tomme (°1980)
Tine is een kruidenkokkin, een groeicoach, een organisator, maar bovenal creëert ze een community waar mensen zich kunnen ontplooien en zoeken naar andere gezondere (in de brede zin van het woord) manieren van (samen)leven die start vanuit verbinding en eerlijke communicatie. Tine is ook een ware bruggenbouwster.
Ondertussen, 2 kinderen, een restaurant, 3 kookboeken verder, is ze sinds 3 jaar bezielster van  De Avalonhoeve in Scheldewindeke, uitgegroeid tot een kwalitatief holistisch centrum voor gezondheid, spiritualiteit waar cultuur en kunst ook steeds meer een plaats in krijgen. 

Steven Desanghere (°1972)
Steven Desanghere is een 48-jarige levensgenieter met een lang verleden in het jeugdwerk en de circuswereld. Sinds enkele jaren toert hij als zelfstandige vormingswerker en teambuilder geregeld door binnen- en buitenland, voor een brede waaier van groepen. Daarnaast is hij ook coach, en therapeut in opleiding. Hij houdt van wandelen, babbelen, lezen, spelen, circus, en meebouwen aan veilige en creatieve groepsprocessen. Steven heeft de vurige gave om wat er waarlijk in jou of in een groep gaande is, in beweging te zetten.

Wanneer:
Van maandag 26 juli (11u) tot zaterdag 31 juli 2021 (11u)

Waar:
Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26, 3400 Wange (Landen)
www.kasteelhoevewange.be

Prijs:
€910 p.p. voor een 3 persoonskamer
€950 p.p. voor een 2 persoonskamer
€990 p.p. voor een 1 persoonskamer (1 persoonskamers zijn beperkt)
Voor 5 nachten incl volledige programma en vol pension
Plaatsen zijn beperkt, max 25 personen
We werken met een voorschot van € 200*
*Indien door Corona de week dient geannuleerd te worden wordt het bedrag
integraal terugbetaald.