Oosterse diagnose (los te volgen of onderdeel van de opleiding HLC)
!!! WORDT VERPLAATST NAAR HET NAJAAR 2021 !!!

Omdat het voor deze lessen een must is om live te kunnen samenkomen en te oefenen, gaan we de cursus verplaatsen naar het najaar 2021. Het verdere verloop en volgende consequenties van het Coronavirus zijn momenteel nog onbekend, bijgevolg verzetten wij dit traject. De nieuwe data volgen nog en zullen weldra verschijnen op onze site en op facebook. Wij hopen je van harte te mogen ontvangen in het najaar!

Oosterse diagnosetechnieken zijn unieke technieken die je leren zien aan de buitenkant van je lichaam wat er vanbinnen omgaat, zowel in het fysiek orgaan als in het energetische en emotionele aspect van je zijn. We leren alle kleine details van ons gezicht (gelaatsdiagnose) maar ook van onze bewegingen, onze stemmen en ons zijn zien en lezen en de betekenis ervan. Het zijn de signalen van ons lichaam.  Meer nog we zullen die op onszelf leren ontdekken maar ook bij iedereen in de groep aanwezig. We leren alle kleine details van ons gezicht (gelaatsdiagnose) maar ook van onze bewegingen, onze stemmen en ons zijn zien en lezen de betekenis ervan. Het zijn de signalen van ons lichaam.
Meer nog we zullen die op onszelf leren ontdekken maar ook bij iedereen in de groep aanwezig. We leren onevenwichten te herkennen en we kijken hoe we deze terug in balans kunnen krijgen. We zullen de vijf transformaties daartoe gebruiken. Na dit traject kijk je en hoor je anders dan voorheen. Marijke zal je begeleiden doorheen dit traject. Marijke heeft meer dan 40 jaar ervaren in het lezen van lichamen en het gebruik van oosterse diagnose technieken.

Basiskennis van de modules yin/yang en 5 transformaties vereist!

Wanneer? In het najaar van 2021, concrete data volgen nog op onze site en op facebook!

Waar? De Avalonhoeve, Schaperstraat 6, 9860 Scheldewindeke

Begeleiding? Marijke De Coninck

Prijs? 480€, max 14 deelnemers