In de coaching werk ik samen met jou op verschillende niveau’s.

 

Naast het koken en helen van het fysieke lichaam werk ik ook op emotioneel, mentaal en transpersoonlijk niveau.

 

We gaan in een (skype)gesprek van 20 minuten invoelen waar de meeste nood aan is.

1 coachingsessie? Meerdere coachingsessies? Of een persoonlijk groeitraject om je diepere lagen te ontbloten, je doelen helderder te krijgen tot meer emotionele balans te komen, om rustiger in je leven, relatie of werk te kunnen staan,…

We bekijken waar jij meeste nood aan hebt en welk engagement je wil/kan aangaan.

De gebruikte technieken zijn zeer persoonsafhankelijk, of een situatie meer acuut is of eerder een zoektocht naar diepere transformatie.

Ik werk onder meer door gesprek, maar vooral ook met lichaamswerk, oefeningen, wandelcoaching, compassionate integrated counseling, chakrabreathing, pulsing, meditatie, visualisatie, droomvisie, en tal van andere oefeningen en technieken.

Een coachingsessie duurt 1u of 1,5u  en kost 65€ per uur. Een persoonlijkgroeitraject start vanaf 5 sessies, de prijs is dan 50€ per uur. We leggen de sessies ook vast binnen een termijn die voor jou haalbaar is, om met de oefeningen bezig te zijn en alles te kunnen integreren.

Een gemaakte afspraak kan geannuleerd worden tot 4 dagen op voorhand. Daarna is het moeilijk om iemand te vinden die je plek kan innemen.

Voor particulieren zijn de prijzen incl 21% btw. Indien je een factuur wenst, zijn de prijzen excl btw (om de kosten van de administratie te dekken).