Een privékookles is zinvol na een voedingsadvies, van mezelf of een andere voedingscoach, waarbij je een inzicht krijgt in je eigen gezondheid. En waarbij je adviezen krijgt om op een natuurlijke manier je gezondheid te versterken, zowel fysiek, maar eventueel ook psycho-emotioneel, bio-energetisch en transpersoonlijk (lichaamswerk, meditatie, energiewerk).

We gaan sowieso steeds de linken leggen tussen de 4 gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (zingeving) omdat we niet enkel symptomatisch willen werken maar liever tot een diepe heling en transformatie komen.

We maken (bij voorkeur op voorhand, door een kort telefoongesprek, mail of skypegesprek) een stappenplan waarrond gewerkt kan worden.

Zodat je in 3 tot 6 lessen de absolute basis mee hebt. Maar ook volledig aan de slag kunt bij je thuis, om te koken voor jouw conditie.

We starten altijd met 1 les, evalueren hoe dat voor je is en dan geleidelijk aan inplannen. Je kan ook onmiddellijk een paar lessen inplannen.

Een opvolging thuis is mogelijk door telefonische begeleiding of een skypegesprek, bij concrete vragen.

 

1 op maat gemaakte les duur in totaal 2,5u. Daarbij geef ik eerst een woordje uitleg, over hoe alle problematieken samenhangen, zodat je het geheel kan zien. Dan is er een beetje theorie, zodat je een inzicht krijgt in gezonde en evenwichtige voeding. Daarna gaan we aan de slag en koken we een maaltijd of verschillende medicinale gerechten, al naar gelang je nood, constitutie en conditie.

 

Je brengt best een notitieboekje en balpen mee.

 

1 sessie kost 150€ + de ingrediëntenkost. Dit is meestal om en bij de 20€.

We koken altijd 4 porties, voor jezelf of eventueel gezinsleden of familie, dat kan je dan meenemen.

Ik voorzie ook alle basisinformatie in een bundel. Zodat je daar steeds kan op terug vallen.

We starten in de voormiddag om 10u en eindigen om 12u30. Of we starten om 14u en eindigen om 16u30.

 

Privékooklessen kunnen ook bij jou thuis, dan wordt een verplaatsingsvergoeding afgesproken.

 

Vind je 1 tot 3 mede-geïnteresseerden dan wordt een privékookles iets langer, nl 4u. De 2e persoon betaalt 75% van het totaalbedrag, de 3e en 4e persoon 50%. Of zoals jullie onderling overeenkomen.

 

Verdere opvolging is ook mogelijk. Zowel voor het koken maar ook begeleiding en inzichten in patronen, emotionele healing, specifieke oefeningen, wandelcoaching, versterkende oefeningen, meditatie of lichaamswerk.

Dat wordt per uur of anderhalfuur ingepland en kost 65€ per uur.

Er wordt telkens vanuit 20 jaar ervaring en expertise gewerkt op 4 niveau’s, het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Afhankelijk van de vraag of nood, wordt 1 laag aangepakt of wordt er een traject uitgewerkt om het holistisch te benaderen en minder acuut maar diepgaander te kunnen werken.

 

Als je al vragen hebt, kan je die tot 2 dagen op voorhand doormailen en dan worden die zeker beantwoord tijdens de les.

 

Alles blijft confidentieel.

 

Een gemaakte afspraak kan geannuleerd worden tot 4 dagen op voorhand. Daarna is het moeilijk om iemand te vinden die je plek kan innemen of bepaalde specifieke ingrediënten kunnen al besteld zijn.

Voor particulieren zijn de prijzen incl 21% btw. Indien je een factuur wenst, zijn de prijzen excl btw (om de kosten van de administratie te dekken).

Een greep uit de vele gezondheidsthema’s waarmee we werken:

*Hoe verbeter ik mijn vitaliteit en veerkracht? (incl burn out, cvs, verbeteren levensenergie,…)

*Hoe kan ik mijn lichaam reinigen? Detoxen

*Wat kan ik doen om mijn hartfunctie/aderen te verbeteren?

*Hoe kan ik mijn spijsvertering en functie van de darmen verbeteren?

*Hoe krijg ik mijn hormonen beter in balans?

*Hoe kan ik mijn immuniteit versterken?

*Hoe kan ik met voeding mijn emoties beter in balans brengen?

*Hoe verbeter ik de werking van vrouwelijke/mannelijke organen?

*Hoe kan ik mijn luchtwegen verbeteren?

*En nog heel wat meer…

 

Neem gerust contact op voor meer info.