Ik ben Tine Tomme (°1980) en ik ben onder meer de bezielster en oprichtster van Tines Soulfood, Restaurant Avalon, Far Field en Fair Festival.

Na mijn studies psychologie raakte ik gepassioneerd door het koken. En meer nog, door biologisch en vegetarisch koken. En hoe meer ik kookte, hoe nieuwsgieriger ik werd naar het kweken van de groenten, en mijn hart ging van langs om meer uit naar het bioboeren. Ik verdiepte me uiteindelijk in permacultuur. Maar stilletjes aan begon mijn hart ook terug uit te gaan naar mensen. Naar het verbinden van mensen en werken met mensen. En nu ik in de Avalonhoeve terecht kwam, begin te ontdekken wat er hier allemaal mogelijk is, maar ook niet. Wat er allemaal werkt, maar ook niet. En zo komt de coöperatieve op een lager pitje te staan en gaat die binnenkort op non-actief. Maar zo ontstaat ook een fijne combinatie van aan-huis-koken, voedingsconsulten en (privé)kooklessen, op verplaatsing. Verder ga ik holistisch koken en ook veel meer in het voelen, onder meer door lichaamswerk. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, geef ik hier en daar wat les en ga ik aan de slag met teams.

Er is zo’n enorme rijkdom aan vanalles tegenwoordig. Maar wat ik het meeste mis, zijn de warme hartsverbindingen. Het diepere voelen en delen. De passie en het buikgevoel, die je elke dag opnieuw doen barsten van de goesting, voor jezelf, je job, je relatie, het leven… Bezieling.

En daar zet ik me met ontzettend veel vreugde voor in!

tine@deavalonhoeve.be