Het Waterelement met Alberto & Tine

Yoga en het waterelement.

Alberto neemt ons mee op reis met yoga en beweging in de wereld van water. We komen in contact met ons vloeibaar lichaam (Fluid Body) in het veld van stromen, loslaten, flow, cirkelvormige bewegingen, spiralen, lemniscaten, meanderen, zachtheid, kracht, grenzen op een aangename manier verleggen, in de vrije natuur smelten, elkaar voelen en diep ontspannen. We werken o.a. met yogaflows, vinyasa’s, micro-bewegingen in de fascia, pulsaties, klankschalen en enkele verrassingen.

Helende maaltijden en het winter -water

Tine kookt een maaltijd die verwarmend en versterkend is voor de nierenergie (nieren, blaas en seksuele organen). Bij de maaltijd komt wat theorie en filosofie die kaderen waarom deze maaltijd je meehelpen je batterijen op te laden.

Wanneer: 29 januari 2019, 10u – 17u.
10u -13u: Introductie met Alberto en Tine. Yoga en het waterelement. Stromen, Flow, loslaten en regenereren (binnen en buiten) met Alberto.

13u -14u30 helende maaltijd en uitleg over helende voeding met Tine.

14u30 – 17u Yoga en het waterelement (binnen en buiten). Stromen en diep ontspannen met Alberto.

Bijdrage: 125€ (inclusief maaltijd en lesnota’s).

We werken met een kleine groep (max 12-14p), zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Reserveer tijdig je plaats.

Begeleiding:

Alberto Paganini: Yoga met de natuurelementen, binnen en buiten. Meer info over Alberto op www.yogasoma.be

Tine Tomme: Helende voeding. Koken aangepast aan het seizoen en achtergrondinformatie over koken in de winter en het waterelement in de keuken. Meer info over Tine op www.deavalonhoeve.be

Inschrijven?